www.vooruit.be

Bert & Fred (benefietvoorstelling)

8 years, 5 months, 4 weeks, 2 days

Theaterzaal - Circus, Andere
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Vóór de opening van ‘Smells Like Circus’ plannen Vooruit en Circuscentrum een extra voorstelling van ‘8 years, 5 months, 4 weeks, 2 days’. Bert & Fred brengt spectaculaire circuscomedy, geschikt voor alle leeftijden. De opbrengst gaat integraal naar Hand-in-Hand Gent, een eerstelijnsorganisatie die humanitaire, administratieve en juridische hulp biedt aan vluchtelingen, nieuwkomers in een precair verblijf en mensen zonder papieren.

 

Over liefde, vriendschap en popcorn.
Over risico's en blind vertrouwen.
Over alles geven en niet omkijken.
Over... Bert & Fred.

Hij is Bert. Zij is Fred. Samen zijn ze Bert & Fred. Logisch. Bert & Fred leven samen, werken samen, spelen samen. Het liefst met versgeslepen keukenmessen, muizenvallen en vogelpikpijltjes. Veilig is anders, maar spannend is het wel!

Bert & Fred zoeken samen de grens op en stappen er hand in hand over. Ze brengen spectaculair, grappig en gevaarlijk circus. “Bert & Fred bespelen het publiek als volleerde circuscomedians. Hun acts zijn tot in de puntjes verzorgd, het duo weet hoe het met een kleine beweging of oogopslag een zaal kan platgooien van het lachen.” (CircusMagazine, maart 2015)
 

Extra informatie

€ 15 / 6 (-12j)
geschikt voor alle leeftijden

Credits

ism Circuscentrum