www.vooruit.be

Claudio Stellato

La Cosa

Op Locatie - Circus
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Het gloednieuwe ‘La Cosa’ (‘het ding’) toont de relatie tussen vier personen en een grote stapel hout. Met behulp van een fysieke taal die de grenzen van het lichamelijke opzoekt, gebruiken de mannen talloze houtblokken om vormen te creëren of te vernietigen. ‘La Cosa’ is een aaneenschakeling van zowel spelletjes als strikt te volgen rituelen, maar handelt bovenal over de relatie tussen mens en natuur.

De multidisciplinaire Italiaanse Belg Claudio Stellato werkte jarenlang voor diverse dansgezelschappen vooraleer hij in 2011 op de proppen kwam met zijn eigen creatie ‘L’Autre’, een prachtig staaltje magie nouvelle dat Europa verbaasde: subtiel grappig, lichtvoetig diepgaand en meesterlijk beheerst.

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Extra informatie

'La Cosa' gaat door in De Expeditie.

Kom je te voet, met de fiets of het openbaar vervoer? Kom dan via Sint-Salvatorstraat 18. Daar leiden kaarsen je de weg naar de ingang van De Expeditie.
Kom je toch met de wagen? Rij dan tussen Sint-Salvatorstraat 22 en 24 door de grijze poort de onverharde parking op. Deze bevindt zich naast De Expeditie. We raden je aan schoeisel aan te doen dat tegen de modder kan.
(Parkeer vooral niet aan Handelsdok. Tenzij je graag ploetert doorheen een extreem modderig parcours...)

 

 

Credits

ihkv Smells Like Circus
ism Circuscentrum
vanaf 12 jaar