www.vooruit.be

(im)Possible Futures - wo 11 t/m za 21 maart

Act
 

Omschrijving

(im)Possible Futures – het festival van Vooruit & CAMPO, in samenwerking met Universiteit Gent – vindt plaats van woensdag 11 maart tot en met zaterdag 21 maart.


 

Wat is (on)mogelijk?

Tijdens de eerste editie van ‘Possible Futures’ in 2013 gingen we met artiesten en publiek op zoek naar wat mogelijk was, naar welke kleine revoluties een betere, andere wereld konden creëren?

Nu zetten we een stap verder. Tijdens (im)Possible Futures zoeken we de grenzen op van wat (on)mogelijk is. Want door de confrontatie met het onmogelijke, creëer je ruimte voor het mogelijke. We zetten dus alle oogkleppen af, breken denkkaders open, schakelen stoorzenders uit en beslissen niet wat mogelijk of onmogelijk is. Het is aan jou, het publiek en aan de artiesten om dat uit te maken.

We breken buiten de theaterzalen

(im)Possible Futures breekt buiten de grenzen van onze podia, we trekken de straat op, maken onze eigen school en vervormen het nachtleven. Om nieuwe verstandhoudingen te laten ontstaan, om mensen en ideeën samen te brengen, om nieuwe werelden te bouwen, zelfs – of net vooral – als die in het begin onmogelijk lijken of dat misschien wel zijn.

(im)Possible Futures dat is: ‘The (im)Possible Stage’, ‘The (im)Possible Road’, ‘The (im)Possible School’ en ‘The (im)Possible Club.

Nu krijg je al een greep uit het programma. In januari volgt nog meer.

 

1. THE (im)POSSIBLE STAGE

In ‘The (im)Possible Stage’ zie je artiesten aan het werk op, maar misschien ook naast onze podia. Elk op hun eigen manier gaan ze op zoek naar de confrontatie met het (on)mogelijke.


2. THE (im)POSSIBLE ROAD

‘The (im)Possible Road’ neemt je mee buiten Vooruit en CAMPO. Je ontdekt het (on)mogelijke langs de straat, in de stad, onderweg tussen CAMPO en Vooruit.

Met: Pieter Van den Bosch, Kim Noble, Brian Lobel, Maria Lucia Cruz Correia en Bougie. Lees meer.


3. THE (im)POSSIBLE SCHOOL

In ‘The (im)Possible School’ werken we samen met boeiende sprekers, studenten en bezoekers tijdens workshops, gesprekken, avond- en middaglessen, ontdekkingstochten, …

Met o.a.: 


4. THE (im)POSSIBLE CLUB

In ‘The (im)Possible Club’ kantelt het festival van de dag in de nacht. Wat er dan gebeurt, valt niet onder woorden te brengen… 

 

NAAR (IM)POSSIBLE FUTURES VOOR € 7?
DAT KAN!

Ga jij tijdens (im)Possible Futures naar 3 (of meer) voorstellingen?
Dan betaal je maar € 7 per voorstelling. *

* enkel geldig voor voorstellingen met een basisprijs van € 13 / 10 (red)

  • Heb je een abonnement bij Vooruit? Dan betaal je maar € 7 voor elke (im)Possible Futures-voorstelling die normaal € 13 / 10 (red) kost.
  • Heb je een 5xCAMPO-kaart? Die is geldig voor alle voorstellingen die € 13 / 10 (red) kosten, zowel in CAMPO als in Vooruit.