www.vooruit.be

We bouwen aan een vernieuwde site!

ipad

Omschrijving

Vooruit is een huis dat leeft en dat willen we ook online zo goed mogelijk weergeven. Onze huidige site deed geweldig dienst de afgelopen jaren, maar is aan vernieuwing toe. Daarom besloten we om met Peppered in zee te gaan om samen vooruit.be te optimaliseren. En dat zullen jullie binnenkort merken!

 

  • Makkelijker tickets bestellen

Alle eventinfo krijgt een duidelijke plaats zodat je snel weet wanneer een event plaatsvindt, waar je moet zijn, hoeveel tickets kosten… . Tickets kan je beheren in een winkelmandje en de afhandeling ervan kan je volledig op onze site doen. Zo eenvoudig en vlot mogelijk tickets bestellen zal steeds hoog bovenaan ons prioriteitenlijstje blijven staan in de verdere ontwikkeling van de website.

 

  • Volledig mobiel geoptimaliseerd

Vooruit.be wordt volledig mobiel geoptimaliseerd. Zowel op smartphones, tablets als achter je desktopscherm zal je de site in optimale omstandigheden kunnen bezoeken. Onderweg opzoeken op je smartphone hoe laat het event begint en waar je moet zijn? Languit in je zetel met je tablet lezen waar we achter de scherm mee bezig zijn? Een resem tickets bestellen voor jou en je vrienden? Dat zal allemaal kunnen via onze responsive site die zich moeiteloos aanpast aan ieder device.

 

  • Nieuw: Magazine Vooruit

In 2006 startten we een professionele blog over Vooruit. De laatste jaren gaven we steeds meer inzicht in wat er achter de schermen van Vooruit leeft, waar we aan werken, waarom we bepaalde al dan niet artistieke keuzes maken etc. Met de vernieuwde vooruit.be tillen we dit naar een hoger niveau en integreren we dit in onze site. Meer zelfs; artikels krijgen een prominentere plaats doorheen de hele site. Zo transformeren we onze blog vooruit-exe.be naar ‘magazine Vooruit’ dat een grotere rol zal spelen online.

 

  • Overzichtelijker Café nieuws

Het Café krijgt een duidelijke plaats op de site waardoor je heel snel info kan zoeken over wat er morgen op het menu staat, welke activiteiten er plaatsvinden in het Café en wat er leeft.


Lancering

Wanneer mag je al dat goeds verwachten? De lancering van de vernieuwde site staat gepland voor begin maart en zal de perfecte aftrap geven voor de bekendmaking van een deel van het Vooruit100 programma.

Dit artikel werd geschreven op 06.02.13

Reageer