www.vooruit.be

Vooruit tekent mee tijdens Drawing Days

 Drawing Days

Omschrijving

Het jaarlijkse tekenfestival The Big Draw is back in town, in een nagelnieuw jasje én met een nieuwe naam: Drawing Days. Het doel van het stadsfestival is geniaal eenvoudig: iedereen aan het tekenen krijgen. Ook Vooruit haalt enthousiast het tekenmateriaal boven.

 

Stadstekenaar Charlotte Peys leeft zich uit op het Vooruit Caféraam

Stadstekenaar Charlotte Peys neemt het zijraam van het Vooruit Café onder handen. Speciaal voor Drawing Days maakt ze er een raamtekening voor the Window Walk, een route waarop je 100 raamtekeningen van evenveel tekenaars kan bewonderen in de Gentse binnenstad. Muze-van-dienst is Peter Verhelst: hij maakte een tekst waarop de 100 tekenaars zich inspireerden. 

Drawing Days: Window Walk
vr 29.09 t/m zo 01.10 - doorlopend, op locatie - installatie / expo
#tekenfestival / #stadstekenaar / #stadsatelier
org Kunstwerkt

 

We Make You Up!

Samen met de Stadstekenaars van Vooruit gaan kinderen van basisschool De Harp tekenend op onderzoek naar de vele functies van make-up. Na enkele voorbereidende sessies in de klas staan de kinderen paraat om op zondag 1 oktober volwassenen op te maken in het Vooruit Café tijdens The Wild Brunch - the Make Me Up edition. Blauwe lippenstift, rode mascara, groene kaakjes, alles kan! Van elk resultaat wordt een professioneel portret gemaakt. Nadien kan je je gezicht laten wassen door onze levende wasmachine zodat je fris en proper weer naar buiten gaat. Tenzij je liever opgemaakt de straat opgaat, dat kan natuurlijk ook.

Drawing Days: We Make You Up!
zo 01.10 - 11:00 Vooruit Café - workshop - gratis met ticket voor The Wild Brunch
#tekenfestival / #stadstekenaar / #stadsatelier
org Kunstwerkt

Dit artikel werd geschreven op 03.09.17

Reageer