www.vooruit.be

Vooruit verbouwt

 

Omschrijving

Op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus is de centrale inkomhal van Vooruit - als je voor de voorgevel staat is dat de passage links van het Café - afgesloten. Dan starten we met afbraakwerken in en rond de inkomzone. Vanaf zaterdag 19 augustus kan je er wel weer moeiteloos door.

Wat verandert er concreet?

  • Het Vooruit Café blijft gewoon open. Ook de toiletten van het Café blijven open: die zijn wel alleen bereikbaar via de trap en niet via de lift. Wie moeite heeft met trappen kan die drie dagen gebruik maken van de toiletten op het Terras.
  • De Ticketbalie en kantoren van Vooruit kan je bereiken via een omweg langs de deur helemaal achteraan in het Café. Wil je daarheen? Signaleer het even aan de medewerkers aan de bar, zij openen graag de deur voor je. Via de pijlen kom je dan uit bij de Ticketbalie en kantoren.
  • Leveranciers kunnen zich melden bij een medewerker aan de bar in het Café.

De afbraak van de inkomzone is een eerste stap in een aantal verbouwings- en renovatiewerken in Vooruit. De komende maanden bouwen we aan een nieuwe inkomzone. Daarnaast komen er extra studio’s voor artiesten. Ook de technische bergruimte wordt uitgebreid. Lees hier meer over de plannen.

Vragen of oprmerkingen? Stuur een mailtje naar verbouwen@vooruit.be en we helpen je graag verder.

Dit artikel werd geschreven op 14.08.17

Reageer