www.vooruit.be

Gezocht: all-round stagiair(e) in seizoen 17-18!

 

Omschrijving

Wil je graag ervaring opdoen in één van de fijnste culturele hotspots van Vlaanderen?

Elk seizoen begeleiden wij enkele studenten via een stagecontract. Dat is ook niet anders in seizoen 17-18!

We zoeken meer dan gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken aan verschillende projecten in het komende Vooruitseizoen (festivals, doelgroepenwerking, participatie, ticketing, distributie, CRM, …). Liefde voor “what’s happening in Vooruit”, een vlotte pen, een supermotivatie én een dosis zelfstandigheid zijn pluspunten. Bij voorkeur vanuit een opleiding als sociaal-cultureel-werk, communicatie of beeldende vormgeving. 

Je moet gedurende minstens drie maanden voltijds stage kunnen lopen. Verder moet elke stage-aanvraag vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van tenminste enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen.

Mail je CV en motivatiebrief mét concreet projectvoorstel naar niek@vooruit.be. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen. Niek zorgt ervoor dat je aanvraag bij de juiste persoon terechtkomt, die dan verder contact met je opneemt.

In Vooruit kan je rekenen op een leuke werksfeer én superleuke collega's, die ongetwijfeld het beste in jou naar boven halen! ;) 

 

Dit artikel werd geschreven op 06.07.17

Reageer