www.vooruit.be

Gentse Feesten 2017 in Vooruit

 

Omschrijving

Tijdens de Gentse Feesten bruist de stad 10 dagen lang van 's ochtends tot 's avonds. Ook in Vooruit kan je (bijna) elk uur van de dag terecht voor rondleidingen, comedy, een huisgemaakte cocktail, een gezonde hap en nog veel meer.

 

Rondleiding: Ontdek elke kamer van Vooruit

Elke dag tijdens de Gentse Feesten - za 15 t/m za 22.07 - 14:00 & 16:00 - meer info & tickets
Opgelet: de rondleidingen om 14:00 op ma 16.07; wo 19.07 ; vr 21.07 zijn in het Engels.


beeld © Guillaume Decock

Sinds 1983 is het imposante Vooruit-gebouw officieel een monument. Maar hoe ziet dat monument er precies uit en wat schuilt er achter de intrigerende façade? En zijn er echt 367 kamers in dit 102-jarige gebouw?

Een gids vertelt je alles over Vooruit tijdens een boeiende rondleiding. Front- én backstage!

 

 

 

#Nightlife

Tijdens de Gentse Feesten kan je 3x in de Concertzaal terecht voor deep beats, techno en de reünie-party van KERK.

vr 14.07 - KNTXT hosted by Charlotte de Witte

do 20.07 - Nächtvøgels - Deeply trippy sound & long spun-out breaks.. as deep as it gets

zo 23.07 - KERK reünie

  

Train je lachspieren  

za 15 t/m zo 23.07

Voor de derde keer op rij wordt Vooruit deze zomer omgetoverd tot dé comedy hotspot bij uitstek. Van vrijdag 15 tot zondag 24 juli strijken hier de Livecomedy Gentse Feesten neer - tijdens de Gentse Feesten uiteraard. En opnieuw staat er een hele reeks absolute topcomedians te blinken op de affiche:

Programma

Nieuw dit jaar zijn de combitickets: dat zijn tickets waarmee je én naar een voorstelling naar keuze kan gaan én lekker kan eten in het Vooruit Café.

 

 

Vooruit steunt HOOGTIJ/laagtij in Gouvernement

Van vrijdag 14 tot en met zondag 23 juli kan je in Gouvernement - een onafhankelijke werkplaats en cultureel platform in het centrum van Gent - terecht voor 'HOOGTIJ/laagtij', een feest met als thema ‘Het Feesten’ op zich. 'HOOGTIJ/laagtij' wordt een flagrante verering van de ‘Homo Festivus’, een metafoor voor de gedaante- en stemmingswisselingen van een stad op de rand van de waanzin. Beschouw het als een uitnodiging tot totale overgave én ontnuchterende reflectie. 

Ontdek hier alles over het festival!

 

 

Vooruit gaat 10 dagen lang volledig biologisch

 

Tijdens de Gentse Feesten zet de keuken van Vooruit volop zijn schouders on de actie 'Bio, je kan er niet omheen', met steun van VLAM. Vooruit wil met deze actie laten zien dat het haalbaar en betaalbaar is om (h)eerlijke biologische producten aan een eerlijke prijs voor te schotelen.

Biologische producten: gewoon beter voor mens én milieu.

ism VLAM

Dit artikel werd geschreven op 04.07.17

Reageer