www.vooruit.be

Zomermodus in het Café

 

Omschrijving

Eerst en vooral het praktische gedeelte: het Vooruit Café is tijdens juli en augustus open van 12:00 tot 01:00. 

En nu het goede nieuws: tijdens de zomermaanden kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag genieten van huisgemaakte cocktails! Proef een heerlijke mojito, een strawberry daiquiri, een negroni, een frozen margarita, een sangria of een pimms classic aan onze cocktailbar in het Vooruit Café. Die zal elke vrijdag en zaterdag open zijn van 17:00 tot 01:00 en op zondag van 15:00 tot 01:00.

Ook de Tour-liefhebbers kunnen bij ons terecht. Je zal in het Vooruit Café de gehele Tour de France live kunnen volgen in een luie zetel. Voor de échte wielerliefhebbers staan er ook fietsrollen en hometrainers, dus wie zin heeft kan zelfs naar hartelust mee trappen!

En, vers van de pers: de petanque-baan komt terug! Hoera! In de loop van volgende week ligt ze in het Café, dus werp gerust een boule met je vrienden, geliefden, andere Café-bezoekers.

Tijdens de Gentse Feesten - van 13 tot en met 24 juli - gaat onze keuken volledig biologisch onder het motto 'Bio, je kunt er niet meer omheen'.

En uiteraard blijft ook het Terras geopend bij mooi weer.

 

PS: nog een nieuwtje om naar uit te kijken. Vanaf vrijdag 1 september zal onze keuken van dinsdag tot en met zaterdag voortaan tot 21:30 uur open zijn. Een uur langer dus! Op zondag en maandag sluit de keuken zoals vanouds om 20:30 uur.

Dit artikel werd geschreven op 28.06.17

Reageer