www.vooruit.be

Open Atelier

  •    
  •    
   
vorige
volgende

Omschrijving

"What if we could free institution from the determinism we have imposed on them and think of them differently?" - Livia Andrea Piazza and Daniel Blanga Gubbay

Tijdens BLAUWDRUK werd de voormalige Ticketbalie omgetoverd tot een tijdelijke werk- en ontmoetingsplek. Tot 12 mei is de voormalige Ticketbalie nog verbouw-vrij, dus leek het ons een fijn plan om het atelier nog open te laten. De muren zijn beschilderd, de tafels staan er nog en de restanten van de Take Over zijn nog zichtbaar. Iedereen is welkom om tijdens de (meeste) werkdagen tussen 10:00 en 18:00 te komen denken, praten, schrijven, in stilte werken, ... in het Open Atelier. Er is koffie, thee en elektriciteit!

De komende weken organiseren we nog een aantal activiteiten zoals de vertoning van films (Hyperstition, Hypernormalisation, ...) een aantal workshops (o.a. data & online privacy) en zelfs een klein concert. De definitieve data volgen binnenkort!
Wel al concreet: op 12 mei sluiten we de boel af met een afterwork-party van 17:00 tot 21:00. Een kort maar krachtig feest!

Nog vragen? Contacteer arno@vooruit.be!

Dit artikel werd geschreven op 18.04.17

Reageer