www.vooruit.be

Jobs & vacatures

De diversiteit aan activiteiten van ons Kunstencentrum, weerspiegelt zich ook in het personeelsbestand. Er zijn 6 grote diensten, die een zeer uitgebreide waaier van jobs herbergen. Meer dan 80 vaste medewerkers staan dagelijks in voor het reilen en zeilen van Vooruit. Van schoonmakers, onderhoudsmedewerkers, horecapersoneel, podiumtechnici, baliemedewerkers tot artistieke programmeurs, marketing, administratieve functies, projectcoördinatie, planning, zaalhuur,... 

 

1. Vacatures

 

 Projectcoördinator residenties, STADSATELIER (deeltijds)

Als projectcoördinator volg je de dagelijkse productionele werking op voor het STADSATELIER en voor de kunstenaars die in residentie zijn bij Vooruit.

In je takenpakket zit o.a.:

  • inplannen van de kunstenaars die in residentie komen
  • productionele ondersteuning
  • opvolgen van het beleid rond residenties i.s.m. een productieteam
  • coördineren en realiseren van activiteiten en events die voortvloeien uit het residentieplatform en het STADSATELIER

Interesse? Check hier de volledige vacature.

Solliciteren kan tot 30 juli.

 

2. Stage

 

 Algemeen

Interesse in een stage bij Vooruit? Elk seizoen begeleiden wij enkele studenten via een stagecontract. Dat is ook niet anders in seizoen 2018-2019!

We zoeken meer dan gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken aan verschillende projecten in het komende Vooruitseizoen (festivals, doelgroepenwerking, participatie, ticketing, distributie, CRM, …). Liefde voor “what’s happening in Vooruit”, een vlotte pen, een supermotivatie én een dosis zelfstandigheid zijn pluspunten. Mail je cv en motivatiebrief naar personeelsdienst@vooruit.be.

Om de slaagkansen te verbeteren, nemen we enkel stagiair(e)s in overweging die gedurende minstens drie maanden voltijds stage kunnen lopen. Verder moet elke stage-aanvraag vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van tenminste enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen.

Stuur je curriculum en motivatiebrief mét concreet projectvoorstel naar onze personeelsdienst. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen. We zorgen ervoor dat je aanvraag bij de juiste persoon terechtkomt, die dan verder contact met je opneemt.


3. Vrijwillig ons team versterken

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die alle leuke zaken die in Vooruit plaatsvinden willen verspreiden en uitdragen. Hier staat uiteraard een kleine vergoeding tegenover. Geïnteresseerd? Ontdek hier wat we je kunnen aanbieden.