www.vooruit.be

Beperking

 

Vooruit is een beschermd honderdjarig monument met heel wat niveaus en trappen. We proberen steeds zoveel mogelijk plaatsen en events toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Het is steeds aan te raden om voor je bezoek contact met ons op te nemen, zodat we je op de beste manier kunnen helpen. 

Toegankelijkheid zalen / café & terras / balie

Zalen

Onze zalen zijn verspreid op verschillende niveaus in het gebouw. Elke zaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Via liften doorheen het gebouw kunnen we elke rolstoelgebruiker naar de locatie brengen waar hij / zij moet zijn. Bij iedere zaal is ook een toilet dat toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. 

Deze plekken zijn toegankelijk: 

  • Theaterzaal
  • Concertzaal
  • Balzaal
  • Domzaal

Voor de zalen heb je begeleiding nodig om er te geraken. Je kan ons steeds contacteren (gegevens onderaan) om op een locatie te geraken.

Café / Terras

Het café en terras kan je bereiken via de hoofdingang. Daar is een naadloze inkom. Via de centrale trapgang kan je naar het Café. Vanuit het Café kan je door de dubbele deuren naar de trap van het terras. Aan de linkerkant zal je een lift vinden die je naar het terrasniveau (+1) brengt. 


Ticketbalie

De Ticketbalie is gelegen op het gelijkvloers en kan je bereiken via de centrale inkom; daar is een naadloze inkom. 


Events

Onze events zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij zorgen steeds voor een goede plaats en een medewerker die je naar je plaats (meestal op de eerste rij) begeleidt. Je kan telefonisch reserveren bij de Ticketbalie (09 267 28 28), bij voorkeur minstens twee weken op voorhand.
 

Rondleidingen

De individuele rondleidingen zijn momenteel nog niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. We zoeken momenteel naar een goede oplossing. 

Contact

Het is steeds aan te raden om voor je bezoek, contact met ons op te nemen. Zo kunnen we je optimaal begeleiden en de beste plaats voorzien. 

Ticketbalie
info@vooruit.be
+32 9 267 28 28

Neem contact op