www.vooruit.be

Wegbeschrijving

Vooruit is gelegen in hartje Gent, meer bepaald in de Sint-Pietersnieuwstraat 23. De hoofdingang is in de Sint-Pietersnieuwstraat, en de ingang voor het Vooruit Café, de Theaterzaal, Balzaal en Domzaal. De ingang voor de Concertzaal is langs de Schelde. Bekijk hier hoe je in de zalen geraakt.

Hoe geraak je in Vooruit:

  


View Vooruit mobiliteit in a larger map

 

+++

++

Met de fiets

Onder ons Terras hebben we een gratis, beveilgde & overdekte fietsenparkingter beschikking voor meer dan 400 fietsen. Ook bakfietsen kunnen er parkeren. Je vindt de fietsenparking aan de voorzijde van het gebouw (Sint-Pietersnieuwstraat), naast het Café.

Aan het station Gent Sint-Pieters en het station Gent-Dampoort kan je ook gebruik maken van een Blue-Bike, de bekende deelfietsen van NMBS en De Lijn. Meer info op deze site.

 

+++

++

Met het openbaar vervoer

Je geraakt makkelijk aan Vooruit met het openbaar vervoer. 

Vanaf station Gent Sint-Pieters:

  • neem tramlijn 1 richting het centrum 
  • Stap af aan de Savaanstraat
  • Wandel de Bagattenstraat door

Vanaf station Gent Dampoort:

  • Neem bus 70 / 76 / 5 / 6 richting centrum
  • Stap af aan de Zuid
  • Wandel via de Lammerstraat naar Vooruit

Tot 01:00 's nachts rijden er elke dag bussen en tramsPlan hier je route via De Lijn.

 

+++

++

Met de auto (bezoekers & leveranciers)

De dichtsbijzijnde parking is deze onder het Woodrow Wilsonplein (parking Zuid). Ook onder het Sint-Pietersplein (400m verder) is een parking met zeer veel plaatsen. Alle info over parkings & tarieven vind je hier

Leveringen voor de Concertzaal gebeuren via Parijsberg. Halverwege de Lammerstraat is er een steegje (Parijsberg) aan de rechterkant waar je kan leveren. Leveringen voor de Balzaal, Theaterzaal, het Vooruit Café of de Domzaal gebeuren via Sint-Pietersnieuwstraat. 

start