www.vooruit.be

Wegbeschrijving

Vooruit is gelegen in het hartje van Gent, meer bepaald in de Sint-Pietersnieuwstraat 23. De hoofdingang is in de Sint-Pietersnieuwstraat (ingang voor het Café / de Theaterzaal / Balzaal / Domzaal). De ingang voor de Concertzaal is aan de Schelde. Bekijk hier hoe je in de zalen geraakt
 

Bekijk hieronder hoe je naar Vooruit navigeert, waar je je fiets kan stallen, waar er openbaar vervoer is en waar je je auto kan parkeren:


View Vooruit mobiliteit in a larger map

 

Met de fiets

Onder ons Terras hebben we een gratis, beveilgde & overdekte fietsenparking ter beschikking voor meer dan 400 fietsen. Ook bakfietsen kunnen er parkeren.

Je vindt de fietsenparking aan de voorzijde van het gebouw (Sint-Pietersnieuwstraat), naast het Café. Alle info over het Terras en de fietsenparking vind je hier.

 

Openbaar vervoer

Je geraakt makkelijk aan Vooruit met het openbaar vervoer. 

Vanaf station Gent Sint-Pieters:

  • neem tramlijn 1 richting het centrum 
  • Stap af aan de Savaanstraat
  • Wandel de Bagattenstraat door

Vanaf station Gent Dampoort:

  • Neem bus 70 / 76 / 5 / 6 richting centrum
  • Stap af aan de Zuid
  • Wandel via de Lammerstraat naar Vooruit

Tot 01:00 's nachts rijden er elke dag bussen en tramsPlan hier je route via De Lijn.

 

Parking

De dichtsbijzijnde parking is deze onder het Woodrow Wilsonplein (parking Zuid). Ook onder het Sint-Pietersplein (400m verder) is een parking met zeer veel plaatsen. Alle info over parkings & tarieven vind je hier

 

Leveringen 

Leveringen voor de Concertzaal gebeuren via Parijsberg. Halverwege de Lammerstraat is er een steegje (Parijsberg) aan de rechterkant waar je kan leveren. Leveringen voor de Balzaal, Theaterzaal, het Café of de Domzaal gebeuren via Sint-Pietersnieuwstraat.