www.vooruit.be

Highlights

Benieuwd naar de highlights van het seizoen 2016-2017 in Vooruit? We zetten voor jou alles even netjes op een rij.

 

#####

1, 2, 3 VOORUIT

1, 2, 3 VOORUIT is het startschot van een seizoen vol verrassingen in Vooruit. We vliegen er vijf dagen lang in, met een resem topvoorstellingen en twee performances / installaties in het kader van het gratis kinderstadsfestival WildeMannen WoesteWijven.

 

##### 

FILM FEST @ VOORUIT

De 43e editie van Film Fest Gent - di 11 t/m vr 21.10 - focust op de Scandinavische cinema én richt een spotlight op de Japanse film. En uiteraard is Film Fest opnieuw aanwezig in Vooruit, met films, performances en een speciale editie van ons boekenprogramma Uitgelezen.

 

#####

TRANSITIEFESTIVAL

Tijdens deze nieuwe editie van het Transitiefestival wordt het fenomeen ‘circulaire economie’ van dichterbij bekeken. In het kader van het festival zet Vooruit twee intrigerende voorstellingen op het programma.

 

##### 

SMELLS LIKE CIRCUS

De derde editie van dit spannende cross-overfestival, dat een unieke blend brengt van circus, dans, performance en theater.

 

#####

DAG VAN DE DANS

Na de geslaagde editie van vorig seizoen slaan Vooruit, Campo en CC Evergem de handen in elkaar voor een nieuwe DAG VAN DE DANS.

 

##### 

ALLES KIDS IN VOORUIT

In het seizoen 2016-2017 trekt Vooruit resoluut de kaart van de kids, voor iedereen van 4 tot 18 jaar en alles daar tussenin. Je vindt beslist je gading in het nieuwe programma, gaande van knotsgekke voorstellingen over spannende circusacts tot interessante boekensessies op school.