www.vooruit.be

Vooruit Café

  •    
  •    
  •    
     
vorige
volgende

"1 of the 5 most striking café interiors in Ghent"

(500 hidden secrets of Ghent)
 

Welkom in het grootste café van Gent! Naast lekker tafelen, bijpraten met vrienden of wat werken, kan je in het Vooruit Café ook regelmatig terecht voor een gratis Caféconcertperformances of een namiddag dansplezier. Pluis de agenda uit voor meer details. Of wil je weten wie er vanavond achter de draaitafels staat? Check het overzicht.

 

Openingsuren Café - zomermodus van 02.07 - 31.08

ma t/m wo 12:00 >> 01:00
do t/m za 12:00 >> 02:00
zo 12:00 >> 01:00

 

Menu

di t/m za 12:00 >> 21:30
zo & ma 12:00 >> 20:30

Bekijk de uitgebreide kaart

 

 

Bio & fairtrade producten

Vooruit werkt zoveel mogelijk met biologische producten en werkt nauw samen met Oxfam: zij leveren onze theeën, koffie en overheerlijke rum. Onze fruitsappen zijn van een biologische producent en voor enkele van onze biologische speciaalbieren zijn we klant bij een artisanale, Henegouwse brouwerij. Vraag er gerust naar aan de bar. Of heb je een kleine honger of zin in een voorafje? Check dan onze lekkere tapa’s van lokale, artisanale producenten. 

Too good to go

Vooruit strijdt via de app 'Too good to go' mee tegen voedselverspilling  In de app kan je overtollig voedsel van restaurants en winkels kopen. Vanaf nu kan je er dus ook maaltijden van Vooruit vinden die je tussen 16:00 en 16:30 kan komen afhalen in het Vooruit Café.

Zin om mee te doen? Download hier de gratis app.

Tafel reserveren?

Je kan tafel(s) reserveren in het Café, maar niet op het Terras. Mail een dag op voorhand naar cafe@vooruit.be. Je krijgt een mail ter bevestiging terug. Opgelet: geen bevestiging = geen reservatie.

Om het zo efficiënt mogelijk te maken, raden we je aan om per tafel 1 rekening te betalen. Er is geen tafelbediening in Vooruit, bestellen & je eten ophalen kan je aan de bar. 

 

 

Praktisch

  • gratis wifi & voldoende stopcontacten
  • kranten & tijdschriften
  • kinderstoelen
  • schaakborden
  • lift

 

Suggesties of opmerkingen? Stuur een berichtje naar cafe@vooruit.be.

beelden (c) Michiel Devijver