www.vooruit.be

Age of Love XXL

Concertzaal - Feest, Party, #Nightlife

Performance details

date time hall price tickets/availability
za 27.10.18 23:00 - 06:00 Concertzaal order

Celebrate the old school, believe the hype!

Nederlandse house pionier en legende Marcello (club IT, Chemistry) voor de eerste keer op Age of Love!

Na een waanzinnige editie op het epische Tomorrowland, bereidt Age Of Love zich voor op een nieuwe XXL editie in Kunstencentrum Vooruit, Gent. Op het programma staan de beste artiesten die eersterangs retro muziek uit de jaren ’90 brengen. Voor de editie in oktober heeft Age Of Love een leuke verrassing in petto! Special guest is niemand minder dan de befaamde Marcello, die Vooruit op zijn kop zal zetten!

Marcello a.k.a Marcel Baker heeft verschillende Nederlandse clubs op de internationale danskaart gezet. Hij werd bekend bij het aanbreken van de rave-cultuur in 1990, toen hij zijn legendarische zondagsresidentie begon in de iT-club in Amsterdam. Dankzij hem transformeerde de club in dé belangrijkste house tempel van Nederland. Feestvierders uit heel Europa schoven in meterslange rijen aan om deze gerenommeerde club te bezoeken en te dansen op de beste tunes van Marcello!

Volgende klasbakken vullen de affiche aan: Insider brengt een live set, Frank De Wulf van R&S records, Cherry Moon-coryfee en Bonzai-boegbeeld Yves Deruyter, Age Of Love-resident Quincy, DJ George’s bekend uit La Bush en Lagoa, Phi Phi die mening dansvoeten in beweging bracht in de voormalige Boccaccio & Extreme, en Tom Lerclerq van Zillion.

Kosten noch moeite worden gespaard om de Concertzaal terug te katapulteren naar de zalige jaren ’90. Verwacht je aan ijzersterke licht- en lasershows, een vette soundsystem, indrukwekkende dance acts en een hoop andere spannende verrassingen. Benieuwd en veel zin in een dik feestje? Je weet waar naartoe op 27 oktober!
 

 

Additional information

sa 27.10 - 22:00 Concertzaal (doors)
party / #nightlife / #tegast
€20 (presale) / 45 (VIP Ticket)
Tickets are for sale in Fnac, Brooklyn, Kunstencentrum Vooruit en online at: http://www.ageoflove.be/

Credits

org Nasty Mondays