www.vooruit.be

Mania Dub: Alpha And Omega (live)

+ Indica Dubs Sound System ft. Danman, Forward Fever

Concertzaal - Elektronica
 

Performance details

date time hall price tickets/availability
vr 26.10.18 21:00 - 05:00 Concertzaal
Price category Ongenummerd
Voorverkoop € 19,75
order

Eerste release van een gloednieuw dublabel, inclusief party

Music Mania Gent en Indica Dubs starten met Mania Dub, een gloednieuw dublabel! Hierop zullen vooral Britse dub-LP’s en -singles uit de jaren ‘80 en ‘90 opnieuw uitgebracht worden, maar er is ook plaats voor nieuw materiaal. Eén van de eerste releases op Mania Dub wordt ‘Alpha & Omega – Dubplate Selection Volume 3’. Een vervolg op de eerste twee volumes die meer dan 20 jaar geleden gereleaset werden!

Deze albumrelease vieren Music Mania en Democrazy met de allereerste Alpha & Omega liveshow, samen met Indica Dubs Sound System featuring Danman. Het wordt een live performance met volledig soundsystem, met 8 baskasten! Christine Omega (bass) speelt het nieuwe album live, maar zal ook klassiekers brengen, én nooit voordien gehoorde dubplates. Met MC Danman op kette drum en Indica Dubs aan de knoppen … Dit wordt de moeite!

Alpha & Omega

Brits rootsduo dat sinds het midden van de jaren '80 analoge en digitale elementen mixt. Ze werkten al samen met Greensleeves, Lee 'Scratch' Perry, Jah Shaka en Gregory Isaacs.

Indica Dubs Sound System

Jonge en getalenteerde dubproducer uit Londen, die tegenwoordig in Gent woont. Sinds 2010 maakt hij faam met zijn releases en dubplates voor invloedrijke soundsystems als Jah Shaka en King Shiloh.

Forward Fever

Soundcrew uit Brugge en Gent die sinds het eind van de jaren '90 reggaemuziek promoot. Ze hosten de I&I Time-radioshow, de Dub 'R'Evolution events en beheren Forward Fever Recordings.
 

Additional information

vr 26.10 - 21:00 Concertzaal (doors)
elektonica / #tegast
€22 / 19,75 (presale, inclusief reservatiekosten) 

Credits

org Music Mania & Democrazy