www.vooruit.be

Masego

Concertzaal - Pop
 

Performance details

date time hall price tickets/availability
di 25.09.18 19:30 - 23:00 Concertzaal
Price category Ongenummerd
Voorverkoop € 19,75
order

Traphouse jazz prodigy child

Tickets te koop vanaf donderdag 14 juni om 11:00. Of koop op voorhand een VIP-pakket inclusief ticket.

De Jamaicaans-Amerikaanse domineeszoon Masego komt naar Gent en daar mag je, spontaan op feesten. De man staat bekend als uitvinder van traphouse jazz, een mengeling van - je raadt het al - trap, house en jazz . De autodidacte zanger, componist en muzikant verwierf aanvankelijk faam via zijn SoundCloud-account. Die massale aandacht wist hij te verzilveren met het geweldige ’Tadow’

Masego  leerde zichzelf zingen, rappen, produceren en heeft een batterij instrumenten onder de knie: piano, gitaar, cello, accordeon, drums, ... Maar het is vooral de saxofoon - een instrument dat hij al sinds zijn 14de bespeelt - die hem zo uniek maakt.  Dat het heet wordt in Vooruit staat nu al vast. Warm je nù al op met single 'Navajo'!

Additional information

di 25.09 - 19:30 Concertzaal (doors)
r&b / pop / #tegast
€22 / 19,75 (presale, inclusief reservatiekosten)

Koop een exclusief VIP-pakket!
Wie nog net dat tikkeltje extra wil, kan zich een VIP-pakket aanschaffen. Wat krijg je? Uiteraard een ticket voor het optreden van Masego, maar je kan vroeger binnen en zo het perfecte plekje uitzoeken. Daarnaast staat een meet & greet met Masego zelf én photo opportunity op het programma. En als kers op de taart ontvang je een gesigneerde tourposter en - we verzinnen niks - het enige echte Masego-slaapmasker. Koop jouw VIP-pakket hier!

Credits

org Democrazy