www.vooruit.be

De Bende van de Paarse Krokodil

Dag tegen de Bureaucratie: talkshow ism. Masala TV

Foyer Theaterzaal - #ThinkVooruit
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

We herdenken de geboortedag van Franz Kafka op deze tweede Dag tegen de Bureaucratie, een dag van reflectie, dialoog en een vleugje burgerlijke ongehoorzaamheid. Eén dag in het jaar waarop we huisreglementen, administratieve processen en procedures onder de loep nemen en absurditeiten aan de kaak stellen. Daag je collega's en leidinggevenden uit om het debat aan te gaan. Want wat vereenvoudigd kan worden, verdient het om aangepakt te worden.

Bilal Abbas van Masala TV Gent is onze gastheer op een inspirerende talkshow. In het gezellige kader van de Foyer Theaterzaal ontvangt Bilal diverse gasten voor een indringend gesprek over hun ervaringen met overdreven bureaucratie en management die de goede werking van een organisatie bemoeilijken.

Tussen de gesprekken door staan verrassende artiesten en special guests op het programma. Laat je inspireren en beleef een leuke, boeiende avond samen met met de leden van De Bende van de Paarse Krokodil. De talkshow wordt afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de wedstrijd De Bende On Tour.

17:00 Onthaal met open Bar
18:00 Verwelkoming
18:10 Talkshow
19:25 Bekendmaking winnaar De Bende On Tour
19:30 Netwerkmoment met open bar

 

Additional information

 di 03.07 - 13:30 t/m 21:00 Foyer Theaterzaal
lezing / workshop / #think
gratis