www.vooruit.be

Seizoenspresentatie

2018 - 2019

Theaterzaal - Theater, Première, Concert, Literature, Performance, Dance, Installation, #Stadsatelier, #ThinkVooruit
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Ontdek als eerste het programma voor seizoen 2018-2019

Seizoen 2017-2018 is nog volop aan de gang, maar toch is het al reikhalzend uitkijken naar seizoen 2018-2019! Dat wordt naar goede gewoonte weer een programma boordevol theater, literatuur, dans, concerten, performance en nog zoveel meer. Op deze seizoenspresentatie krijg je als eerste de gids waarin je al heel wat voorstellingen van het komende seizoen kan ontdekken. We lichten alvast een klein tipje van de sluier:

TONEELHUIS & NEEDCOMPANY - TOM LANOYE - MEG STUART - BERLIN - EL CONDE DE TORREFIEL - ELLY VAN EEGHEM - LES BALLETS C DE LA B - FORCED ENTERTAINMENT - ALEXANDER VANTOURNHOUT - DE KOE - ...

Tijdens de Seizoenspresentatie geeft onze algemeen coördinator Franky Devos niet alleen meer uitleg en tips uit het programma, hij vertelt ook over de uitdagingen waar Vooruit als kunstinstelling voor staat.

En uiteraard sluiten we af met een glaasje, een toast op het nieuwe seizoen.

Vrijdag 25.05 ontdek je het volledige seizoen. De online ticketverkoop start dinsdag 29 mei om 12:00.

Additional information

Voor deze seizoenspresentatie kan je ook naar de performance van Alessandro Sciarroni om 19:00. Deze performance is gratis, maar gelieve hier in te schrijven.

Geef je les op een school (middelbaar of hoger) en wil je samen met je leerlingen/studenten naar Vooruit komen? Dan ben je van harte welkom op onze Seizoenspresentatie voor scholen op donderdag 17 mei.

Credits

De wijn tijdens de receptie wordt aangeboden door Delivino 

 

met dank aan onze leveranciers voor al het lekkers tijdens de receptie: Vers & Veggie - Het Hinkelspel - De Trog - Slagerij De Boom - Ferm 

beeld (c) Michiel Devijver