www.vooruit.be

Grof Geschud

Lijmen

Foyer Theaterzaal - Comedy
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

 

Grof Geschud, een cabaretduo bestaande uit de Belgische Zoerselenaar Lander Severins en de Nederlandse Dinxperloër Myrthe van Velden, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch en is sindsdien onafscheidelijk. In hun afstudeervoorstelling gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou?

 

Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van schildpadden tot ridders, langs duiven en bladblazers, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.

In juni 2018 debuteert dit piepjonge duo met de voorstelling LIJMEN in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua.

 

Additional information

do 19.07 - 20:30 Foyer Theaterzaal
comedy
€12

Credits

tekst en spel: Lander Severins, Myrthe van Velden - regie: Raf Walschaerts, Minou Bosua - dramaturgie: Annalin van Putten-klankbord: Jens Vydt - lichtontwerp: Sander Salden - foto: Get Your Art Together - ontwerp: Studio Kaplan - co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy

 

org Live Comedy