www.vooruit.be

Kapitein Winokio (nieuwe datum)

BlijBangBoosBedroefd

Theaterzaal - Pop, Theater, Concert, Kids
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

***NIEUWE DATUM SHOWS KAPITEIN WINOKIO***

We hebben de (drukke) agenda's van Vooruit en Kapitein Winokio bij elkaar gelegd en hebben een nieuwe datum gevonden: dinsdag 3 april (dat is de eerste dinsdag van de Paasvakantie).

Had je al een tickets? 

Jouw gekochte tickets blijven gewoon geldig.

Kan je er toch niet bij zijn op de nieuwe datum, dan betalen we de tickets terug. Stuur daartoe je aantal tickets en je rekeningnummer door naar info@vooruit.be, en wel voor zaterdag 3 maart.

Je kan ook opteren voor een Vooruit cadeaucheque voor hetzelfde bedrag.

Nogmaal bedankt voor het begrip!

Nog op zoek naar een ticket?

Vanaf 3 maart gaat de overige ticketverkoop van start! Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Vooruit om op de hoogte te blijven.

Ondertussen gaat het al veel beter met matroos Petroleum, Kapitein Winokio geeft je nog een kleine update:


 

 

De leukste kapitein van het land komt naar Vooruit!

Kapitein Winokio is bang van beren. Hij wordt boos wanneer zijn goocheltruc niet lukt en bedroefd als niemand met zijn grapje lacht. Maar zingen met alle kampioenen, daar wordt hij blij van!

In dit muzikale circus vliegen de angsthazen, krokodillentranen en bibberbeentjes gewoon tussen de clownsneuzen door. Want de Kapitein, Mevrouw de Poes & de Muziekmatrozen jongleren in deze show met alle emoties, met Dimitri Leue als circusdirecteur / regisseur!

Additional information

za 10.02 – 13:30 Theaterzaal
concert / #tegast

 

De voorstelling van de Kapitein is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Opgelet: ook kleine rakkers die op de schoot van mama of papa blijven zitten, moeten over een geldig ticket - en dus ook een zitplaats - beschikken.

Credits

Kapitein Winokio: Winok Seresia (vocals) - Ivanov: Ivan Smeulders (accordeon) - Mevrouw de Poes: Marie-Anne Coppens (vocals) - Petroleum: Peter Pask (bas) - Karlito Bakermat: Karel De Backer (drums) - Sterke Voet: David Piedfort (gitaar) - regie: Dimitri Leue