www.vooruit.be

Autumn Falls: Kapitan Korsakov / Brutus / Cocaine Piss / afterparty

Concertzaal - Rock, Concert

Performance details

date time hall price tickets/availability

Autumn Falls sluit zijn concertreeks af in stijl: met drie stevige concerten voor de prijs van één. En met de beste Belgische rockbands van het moment: Kapitan Korsakov, Brutus en Cocaine Piss. Afsluiten doen we met een al even stevige afterparty!

 

KAPITAN KORSAKOV

Pieter-Paul Devos (Raketkanon) en co kwamen vorig jaar op de proppen met het derde album van Kapitan Korsakov ‘Physical Violence Is The Least Of My Priorities’. Het werd een door Steven Albini geproducete uppercut met stevige noiserock en grungepunk. Ook live deelt de band al graag eens wat kopstoten uit. Met hun nieuwe drummer (Sigfried Burroughs, Onmens en The K.) staat de band klaar om zijn muzikaal geweld op jullie los te laten.

 

BRUTUS

Van dissonante noiserock via brutale metal tot bijna fragiele gitaren: Brutus beslaat een groot spectrum aan stijlen, die allemaal proper samenvloeien in hun geheel eigen stijl. De Morgen vat het als volgt samen: "Brutus is een surrealistisch samenspel van drumster Stefanie Mannaerts’ voorliefde voor Slayer, gitarist Stijn Vanhoegaerdens fascinatie voor Bruce Springsteen en bassist Peter Mulders’ hang naar The Weeknd." Of, nog korter samengevat: “Loodzware en roekeloze stuff” - NME.

 

COCAINE PISS

Luikse vuile punkband met korte nummers en groot potentieel: Cocaine Piss is het Luikse antwoord op de female fronted punk uit het einde van de jaren 70. In 2015 bracht de band het felgesmaakte album 'The Pool' uit. De opvolger werd in Chicago opgenomen met Steve Albini (Nirvana, Pixies) en kwam eind 2016 uit.

Additional information

wo 20.12- 19:30 Concertzaal (doors)
concert / #tegast
€21 / 19,75 (vvk, inclusief reservatiekosten)

Credits

org Democrazy