www.vooruit.be

30 jaar Verkeerd Geparkeerd

Balzaal - Feest, Party, #Nightlife
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Verkeerd Geparkeerd wordt 30 jaar en dat vieren we met de start van ons nieuw fuifconcept! We gaan er een fantastisch
verjaardagsfeestje van maken met geweldige DJ’s, gratis gadgets, en vooral veel goede muziek. Bovendien trakteert Verkeerd Geparkeerd al haar gasten: voor middernacht is 1 drankje = 2e drankje gratis.

DJ’s:

MAARTEN VANCOILLIE: Maarten is vooral bekend als radiopresentator bij QMusic. Daarnaast staat hij af en toe achter de draaitafels. Zo maakte hij er deze zomer een geweldig feestje van aan het Q-beach house in Oostende.

HOSDEZ: Hosdez was jarenlang een graag geziene gast op de SPUNK fuiven. Daarnaast is hij resident-DJ in de Viking en speelde hij al livesets op Studio Brussel en Topradio. Een ideale DJ dus om onze DJ-booth op te warmen.

NATE DAVIDSON: Heeft Nate Davidson nog een introductie nodig? Jarenlang verzorgde Nate de muziek op de stomende nachten in Abacho. Bovendien is hij sinds enkele jaren de organisator van Skandal. Niemand die dus beter weet hoe je een feestje tot diep in de nacht kunt laten doorgaan!

Ben je nieuw? Geen zin om alleen naar een Lush te komen? Dan is het intromoment zeker iets voor jou! Een uurtje voor Lush begint, gaan we samen met de andere nieuwe mensen en de onthaalmedewerkers iets drinken zodat je al op je gemak wat mensen kan leren kennen. Daarna gaan we met zijn allen naar Lush. We spreken af om 22u aan de hoofdingang van shoppingcenter Gent Zuid.

Additional information

vr 16.03 - 23:00 Balzaal
tickets: €7 (vvk) / €10 (add)
Online presale
Happy hour voor middernacht!
Parking: Zuid open 24h/24h

Credits

org Verkeerd Geparkeerd

Lush wordt gesteund door de Nationale Loterij, Barrazza en Salons Carlos Quinto