www.vooruit.be

Slotparty

Vooruit & Film Fest Gent

Café - Feest, Party, #Nightlife
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Vooruit & Film Fest Gent afsluiten zonder feest? Say whut.

Zaterdag 21.10 kan je eerst naar de documentaire over Grace Jones kijken, nadien sluiten we af met een slotfeest van jewelste. Helemaal gratis in het Vooruit Café met Ben Van Alboom & Nadiem Shah aan de draaitafel.

Ben Van Alboom is tegenwoordig chef cultuur van De Morgen, maar ooit - in lang vervlogen tijden - hield hij mee de legendarische Gentse soirée Avenue L boven de doopvont. Hij heeft ook ooit in Café Capital gedraaid, alwaar men hem na drie kwartier kwam vragen of de volgende deejay het mocht overnemen. Dat gezegd zijnde, over zijn sets op de trouwfeesten van Sara, Robbe, Dominique en Anja wordt vandaag nóg gepraat.

Wordt Ben's set vroegtijdig afgebroken wegens een teveel aan Madonna hits? Dat wordt bang afwachten. Wat we wel zeker weten is dat als Nadiem Shah het overneemt het feest netjes doorgaat. Shah heeft een verleden als samensteller bij Studio Brussel (De Maxx! Sound of Sam!) en is tegenwoordig A&R-manager bij Gentse platenfirma N.E.W.S. Records. Zijn DJ-set beloofd extreem dansbaar en very Italiano te zijn.

 

Additional information

za 21.10 - 22:00 Vooruit Café
gratis

Credits

ism Film Fest Gent