www.vooruit.be

Gabriel Rios solo

Minard - Pop, Concert
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Voor en na het concert zamelt Gabriel Rios geld in voor Puerto Rico, dat op 20 september zwaar getroffen werd door orkaan Maria. Als hij €1000 kan verzamelen, speelt Rios een aftershow van 30 minuten, met Latijns-Amerikaanse nummers. Democrazy en Minard zorgen voor de helft van het bedrag; alle bezoekers kunnen een vrije bijdrage doen in de collectebus, herkenbaar aan de vlag van Puerto Rico.

Heeft hij een groep met wie hij Vlaanderen in vuur en vlam zet, dan ruilt Gabriel Rios die op het hoogtepunt van het succes in voor een jazzy combo (met Jef Neve en Kobe Proesmans). Vervolgens verhuist hij naar New York en komt terug met een mooi album. Daarna volgde de sprookjesachtige samenwerking met celliste Amber Docters van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama, met wie hij net nog op Boomtown stond. Album 'This Marauder's Midnight' bevatte het prachtige 'Gold', dat het tot in de Noorse hitlijsten schopte.

Nu is het weer tijd voor Rios op zijn puurst: helemaal alleen op het podium brengt hij een combinatie van nieuwe, onuitgegeven nummers, en natuurlijk zijn klassiekers.

Additional information

tickets: €24 / 22,75 (vvk, inclusief reservatiekosten)

deuren: 19:00 - aanvang concert: 20:00

Credits

org Democrazy - beeld (c) Michael Sewandono