www.vooruit.be

Emma Bale

Balzaal - Pop, Concert
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Emma Bale is net 18 geworden en rijgt de hitsingles aan elkaar zoals een volleerde popgodin. Het begon in 2015 met 'All I Want' (cover van Kodaline) en 'Run', beide uit haar EP 'My World Untouched'. 'Worth It' volgde, en natuurlijk 'Fortune Cookie' met Milow. In juni volgde single 'Caracao', geproducet door Luuk Cox en gemixed door Neil Comber (Florence & The Machine, MIA, Aurora).

Naast meer dan 50 miljoen views, listens en streams kwamen ook de awards vlot binnen: Beste Belgische Act op de MTV Europe Music Awards en een MIA voor Best Solo Female. Haar show in AB dit najaar was in een week tijd uitverkocht. Fans van Dua Lipa, Florence Welch en Maggie Rogers zijn gewaarschuwd.

Een getalenteerd producer haalt z'n inspiratie uit allerlei hoeken van het muzikale spectrum. Dat is niet simpel, en daarom zijn ze dun gezaaid. LIMITS, aka Andras Vleminckx, is zo'n zeldzaam geval. Deep house, future bass of Detroit techno? Z'n sound is altijd herkenbaar, en erg uniek. Hij werd in 2015 opgepikt door het toonaangevende Britse label Eton Messy en maakte met z'n track 'Masterplan' deel uit van de Friendship Mix van Tomorrowland. Fans van het eerste uur: The Magician, Netsky en Tiësto!
 

 

Additional information

30.11 - 19:30 Balzaal
tickets: €18 / 16,75 (vvk, inclusief reservatiekost)

Credits

org Democrazy