www.vooruit.be

William Boeva

Reset

Theaterzaal - Comedy
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Een gevestigde waarde in het Vlaamse comedylandschap

Na zijn eerste succesvoorstelling 'Megalomaan', ging het leven van William Boeva als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in zijn maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is? Of om wat hij doet? Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag.

Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nog sneller, nog scherper én nog verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen. Boeva bewees de afgelopen jaren alvast dat hij een gevestigde waarde in het Vlaamse comedylandschap is. Met zijn impressionante podium- en tv-ervaring op zak, belooft het alvast opnieuw een kanjer van een comedyvoorstelling te worden.

  • "Boeva transformeet de niet altijd rooskleurige realiteit van zijn bestaan in een warm, grappig betoog, met een zak vol topgrappen en genoeg scherpe kantjes om de rock-'n-roll van zijn leren vest te rechtvaardigen" - De Standaard (****)

 

Credits

org Live Comedy