www.vooruit.be

Arnout Van Den Bossche

Burn Out voor Beginners

Theaterzaal - Comedy
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow van Arnout Van den Bossche. In ‘Burn-out voor Beginners’ maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffie drinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het tweede die elke middag alleen haar boterhammen op eet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent. Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen.

Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je tips voor het overleven in die plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out. Herkenbare observatiehumor, waar jij en je vrienden of collega’s nog vaak aan zullen terugdenken.

  • “Hou vooral Arnout in de gaten, want die maakte behoorlijk wat indruk!” - De Standaard
  • “Een verrassende Arnout Van den Bossche weet het publiek duidelijk te bekoren.” - Het Nieuwsblad

Arnout Van den Bossche overtuigde in 2009 al de jury van Humo’s Comedy Cup (Urbanus, Guy Mortier en Tom Lenaerts) met zijn subtiele observatiehumor. Datzelfde jaar kaapte hij de hoofdprijs weg op het Deltion Cabaret Festival (NL) en in 2012 haalde hij een finaleplaats bij het VARA Leids Cabaret Festival (NL). Zijn vorige voorstelling 'De Relatiefluisteraar' speelde meer dan 200 keer in België en Nederland en werd in primetime uitgezonden op Eén. Ook was hij te gast in tal van tv-programma’s, waaronder De Laatste Show en Zonde van de Zendtijd.


Na de show, nu ook het boek ‘Burn-out voor Beginners’! In de geestige handleiding ‘Burn-out voor Beginners’ fileert Arnout het kantoorleven zoals alleen hij dat kan. Een doorsneewerkdag bestaat voor drie procent uit werk en voor de rest uit: mailen, vergaderen, opleidingen, praten met collega’s, powerpoints maken, omgaan met procedures, managers en bazen. En koffie. Vooral koffie. Speciaal voor deze zaalshow in Vooruit Gent is ook een apart voordelig combicket beschikbaar voor boek en ticket samen. Met dit combiticket kan je na de voorstelling je gesigneerd exemplaar persoonlijk bij Arnout gaan ophalen aan de merchandisingstand. Meer info over het boek lees je ook hier.

 

Credits

tekst & spel: Arnout Van den Bossche - productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe) - creatieve input: Christophe Vandecaveye, Dimitri Desmyter, Toon Pauwels, Joost Van Hyfte en vele anderen - org Live Comedy - beeld (c) Jef Boes