www.vooruit.be

Uitgelezen Maart

P F Thomese / Heleen Debruyne

Theaterzaal - Literature
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Een mensenleven is voor de gemiddelde lezer ongeveer net lang genoeg om zo’n 3500 boeken te lezen. Dat klinkt veel, maar dat is het eigenlijk niet. Elk jaar verschijnen er wereldwijd zo’n één miljoen boeken: een gigantische hoeveelheid lectuur om op je eentje te doorploegen. Gelukkig is er hulp: het welbekende boekenprogramma Uitgelezen wijst je ook dit seizoen de weg door Letterland.

Een gerenommeerd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven de avontuurlijkste leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen.

Deze editie gaat het panel in gesprek met schrijver / journalist Heleen Debruyne 

 Als special guests komen P.F. Thomése voorlezen uit en praten over 'Ik J. Kessels', en Marieke Lucas Rijneveld over haar succesvolle debuutroman 'De avond is ongemak'

De Boeken op Tafel:

  • Tommy Wieringa - 'Heilige Rita' 
  • Drago Jancar: 'Die nacht zag ik haar'
  • Robert Seethaler: 'De Weense sigarenboer'

 

Muziek wordt verzorgd door And then came Fall

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Additional information

20:00 Theaterzaal
literatuur
€8 / 6 / 4
NED

Credits

ism De Morgen & Boekhandel Walry