www.vooruit.be

Uitgelezen Februari

Brigitte Herremans / Annelies Verbeke / Majd Khalifeh / Melike

Theaterzaal - Literature
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Sorj Chalandon: 'De vierde wand'Sorj Chalandon: 'De vierde wand'rland

Een mensenleven is voor de gemiddelde lezer ongeveer net lang genoeg om zo’n 3500 boeken te lezen. Dat klinkt veel, maar dat is het eigenlijk niet. Elk jaar verschijnen er wereldwijd zo’n één miljoen boeken: een gigantische hoeveelheid lectuur om op je eentje te doorploegen. Gelukkig is er hulp: het welbekende boekenprogramma Uitgelezen wijst je ook dit seizoen de weg door Letterland.

Een gerenommeerd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven de avontuurlijkste leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen. 

Het panel gaat deze editie in gesprek met vredesactivist Brigitte Herremans en Annelies Verbeke.

De Boeken Op Tafel:

  • Amos Oz: 'Beste fanatici'
  • Dorit Rabinyan: 'Grensleven'
  • Sorj Chalandon: 'De vierde wand'

Deze editie van Uitgelezen kadert binnen het focusprogramma 'Under Construction', een festival rond de Vlaams-Palestijnse Culturele en Artistieke samenwerking. Als special guest nodigen we daarom graag VRT-journalist en documentairemaker Majd Khalifeh. Hij komt praten over het boek 'HERBOREN - Hier komt een nieuwe Belg". Begin februari ontving Majd Khalifeh nog de prestieuze Liberales Boek-prijs.


De muzikale interactes worden ditmaal tot in de puntjes verzorgd door Melike.

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Additional information

di 17.10, 21.11, 19.12, 23.01, 20.02, 20.03, 17.04 & 15.05 - 20:00 Theaterzaal
literatuur
€8 / 6 / 4
NED
ism De Morgen & Boekhandel Walry