www.vooruit.be

Curtis Alto

Balzaal - Pop, Elektronica, Concert
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

De drie broers van Curtis Alto komen hun thuisstad na een lange tijd nog eens onveilig maken. De dj-producers mogen de befaamde Robin Schulz, Sam Feldt en - jawel - The Chainsmokers tot hun fans rekenen. Verwacht een energierijke set vol nieuwe nummers, remixes en mash-ups waarbij gitaar, percussie, synths, launchpads en dj-set geblend worden. Met daarnaast nog een resem aan (onverwachte) special guests en lichteffecten, wordt dit een onvergetelijke avond.

Het laatste jaar is erg snel gegaan voor de drie broers. Ze tekenden bij het toonaangevende Spinnin’ Records, het grootste dance label ter wereld. Hun twee singles 'Afraid' en 'Intimacy' deden het bovendien zeer goed met miljoenen streamings, airplay in België en het buitenland, chart noteringen en steun van onder meer BBC Radio 1 host Pete Tong, Oliver Heldens, Lost Frequencies en Robin Schulz. Ook The Chainsmokers pikten de talentvolle broers op en gaven hen een plaatsje in hun Top 15 radioshow. Tussendoor maakten ze veel remixes, waaronder die van Passenger, en stonden ze al op Tomorrowland en de Belgische MTV awards.

Deze zomer kan je Curtis Alto aan het werk zien op o.a. Tomorrowland (Martin Solveig stage), Summerfestival (main stage), Ostend Beach en in het buitenland. En na een zeer geslaagde passage in de tot de nok gevulde Charlatan, komen ze in het najaar terug naar hun Gent.

Additional information

deuren 19:30

tickets: €15 / 13,75 (vvk inclusief reservatiekosten)

Credits

org Democrazy