www.vooruit.be

Uitgelezen November

Jeroen Olyslaegers / Samira Bendadi / Froze / Koen Peeters

Theaterzaal - Literature
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Je gids in het Letterland 

Een mensenleven is voor de gemiddelde lezer ongeveer net lang genoeg om zo’n 3500 boeken te lezen. Dat klinkt veel, maar dat is het eigenlijk niet. Elk jaar verschijnen er wereldwijd zo’n één miljoen boeken: een gigantische hoeveelheid lectuur om op je eentje te doorploegen. Gelukkig is er hulp: het welbekende boekenprogramma Uitgelezen wijst je ook dit seizoen de weg door Letterland.

Een gerenommeerd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Het panel gaat voor deze editie in gesprek met auteur Jeroen Olyslaegers en journalist Samira Bendadi. Special guest is is ECI-genomineerde Koen Peeters, die voor de gelegenheid komt voorlezen uit zijn roman 'De mensengenezer'.

Boeken op Tafel:

  • - Alfred Birney: 'De tolk van Java'
  • - Claudio Magris: 'Het museum van oorlog'
  • - Mohsin Hamid: 'Exit West'

Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven de avontuurlijkste leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen. Wie wanneer aanschuift en welke boeken ze zullen lezen en bespreken, wordt in de loop van het seizoen aangevuld.

Muziek wordt verzorgd door local raptalent Froze

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Additional information

Nl