www.vooruit.be

Little Dragon

Concertzaal - Pop, Concert
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Het gaat Little Dragon voor de wind. De dromerige elektro/triphopband uit Gothenburg (Zweden) werd een household name sinds hun samenwerking met Gorillaz op 'Plastic Beach' in 2010. De groep kreeg een Grammy-nominatie voor haar vierde album, Nabuma Rubberband (2014), was in 2016 alomtegenwoordig als guest op 99.9% van Kaytranada's en And The Anonymous Nobody van De La Soul, en bracht net haar vijfde album uit.

Season High producete het viertal voor het eerst niet zelf; dat deden James Ford (Simian Mobile Disco, Arctic Monkeys) en Patrik Berger. Voor single "Peace Of Mind" werkte de band samen met r&b-grootheid Faith Evans en zat Raphael Saadiq achter de knoppen.

Little Dragon heeft een fantastische gave voor timing: "he band’s ability to turn introspective, heart-breaking rhythms into swelling floor fillers has steadily, subtly collected them a deservedly global fan-base" (NME). Ze doen geen moeite om mee te zijn met de nieuwste trends; Season High bevat nummers die doen denken aan Prince, Janet Jackson in de eighties, Kylie Minogue in een experimentele fase, en George Michaels 'Too Funky'.

Volg dit concert ook op Facebook

Additional information

tickets: €26 / 23,75 (vvk, inclusief reservatiekost)

Credits

org Democrazy