www.vooruit.be

Vooruit verbouwt & verhuist

 

Description

De renovatiewerken gaan onverminderd verder. We zijn ondertussen volop aan het werk in de inkomzone van Vooruit en in de voormalige Snoepwinkel naast Vooruit. Geen zorgen voor wie graag binnen wil om een ticket te kopen, het Vooruit Café wil bezoeken of een voorstelling wil bijwonen: Vooruit blijft gewoon open. Check hier de openingsuren van het Vooruit Café en de Ticketbalie. Ook voor wie moeite heeft met trappen blijft Vooruit toegankelijk.

Intussen vonden er ook een aantal werken plaats in de kelders: we sloopten muren en maakten deuren bij. Minder zichtbaar werk, maar wel een belangrijke stap in de bouw van extra technische berging. De komende maanden gaan we hiermee door. Dan beginnen we in de Snoepwinkel ook te bouwen aan nieuwe residentiestudio’s voor artiesten. Lees hier meer over de plannen.

De werken brengen onvermijdelijk werfverkeer, stof- en lawaaihinder met zich mee. Wel proberen we de overlast tot een absoluut minimum te beperken. Onze oprechte excuses mocht dat een keertje niet het geval zijn.

Nog vragen over de verbouwingen? Mail verbouwen@vooruit.be.

#vooruitverbouwt

Written on 18.12.17