www.vooruit.be

Katrien Oosterlinck zoekt testpubliek

 

Description

In maart is het nieuwe project  'Imagine Moving Rocks' van Katrien Oosterlinck te zien in Vooruit. Omdat participatie een essentieel onderdeel is van de voorstelling, zoekt ze hiervoor testpubliek. Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 september kun je met een kleine groep deelnemen aan try-outs in de Minardschouwburg, op een boogscheut van Vooruit.

Wat?

Een levensgroot gezelschapsspel voor een kleine groep mensen die elkaar van ver of nabij kennen. Zij ontmoeten elkaar in leeg theater, waar een gids en een geluidsband hen langs een parcours leiden van acties, waarnemingen en verschillende groepsopstellingen. De klassieke codes van communicatie worden overboord gegooid en maken plaats voor een speelse en non-verbale ontmoeting. Wat ontstaat is een choreografie van beelden, een esthetische ervaring die zorgt voor een abstracte, symbolische en poëtische lading. Een verstillend uur van samenhorigheid voor jong en oud.

Wie?

Stel zelf een groepje samen van 8 tot 12 mensen uit je omgeving: je familie, buren, collega’s, vrienden van vroeger of van een hobby of van de kinderen op school, de poetsman of de bakker van in de straat… Ze kennen elkaar of ze hebben al van elkaar gehoord via jou.

Ken je iemand die geïnteresseerd is? Stuur deze info gerust door via een persoonlijke mail: die opent automatisch als je klikt op onderstaande knop (even geduld, het kan een paar seconden duren voor de pagina geladen wordt).

Wanneer?

Op 5, 6 of 7 september, op een uur dat jullie past tussen 10:00 en 20:00.
De voorstelling duurt ongeveer een uur.

Waar?

Minard, Walpoortstraat 15, 9000 Gent

Zin om mee te doen?

Meld je groep aan bij Charlotte Dhont: charlotte.dhont@vooruit.be

Written on 01.08.17