www.vooruit.be

Bereikbaarheid zalen

Doorsnede gebouw

Nieuw in Vooruit en op zoek naar de weg?
Je kan ook steeds info vragen aan de Ticketbalie

  1. Concertzaal
  2. Theaterzaal
  3. Café / Terras
  4. Balzaal
  5. Domzaal
  6. Minard Schouwburg

1. Concertzaal

De Concertzaal ligt aan de achterkant van Vooruit en de ingang bevindt zich aan de Schelde. Je kan langs het water naar de Concertzaal wandelen, of via de Lammerstraat, in de Parijsberg het steegje naar beneden wandelen.
 

2. Theaterzaal

De Theaterzaal is de zaal met rode fluwelen stoelen en het 'Kunst veredelt' opschrift boven de bühne.
Je bereikt de Theaterzaal via de hoofdingang aan de Sint-Pietersnieuwstraat. Je wandelt binnen aan de hoofdingang en wandelt de gang rechtdoor. Aan de rechterkant zal je de Theaterzaal vinden.
 

3. Café & terras

Het Café ligt op het gelijkvloer, vlak naast de hoofdingang. Je kan er via de Sint-Pietersnieuwstraat binnen en buiten wandelen. Vanuit het Café kan je naar het terras. Je kan het terras ook bereiken vanuit de Sint-Pietersnieuwstraat. Vlak naast de fietsenparking is een buitentrap die je naar het terras brengt.
 

4. Balzaal

De Balzaal ligt aan de voorkant van Vooruit op de 3de verdieping. Wandel Vooruit binnen, sla aan de inkom onmiddellijk af naar rechts (wandel door de dubbele deur) en ga daar de trap op naar boven. Op de 2 verdieping wandel je via de Wintertuin, naar de Balzaal.  
 

5. Domzaal

De Domzaal is de hoogste zaal van Vooruit, vlak onder het dak. Ze ligt aan de voorkant van het gebouw.
Als je via de hoofdingang in de Sint-Pietersnieuwstraat Vooruit binnenwandelt, neem je de dubbele deur rechts in de inkom. Je wandelt de trap op tot helemaal boven (de 3de verdieping) en je neemt de eerste deur rechts. Op het einde van de gang neem je de trap naar boven tot helemaal boven. Daar is de Domzaal. 
 

6. Minard Schouwburg

De Minard Schouwburg is een schouwburg wat verderop gelegen, in de Walpoortstraat.
Naast de Marimain en schuin tegenover koffiebar OR.